неделя, 28 декември 2008 г.

Диета за по-добър секс

Какво по-въздействащо? Освен да се навърташ около своят мацка, събирайки точки пред нея и поставяйки началото на един страхотен секс.

Като начало добре е да спазваме някой правила в храненето, които видимо ще подобрят вашият тонус.
За закуска може да хапнете една купичка с овесени ядки, като задължитено използвате прясно мляко с нисък процент масленост, изкуствен подсладител и натрошени ядки. Друг вариант е да изядете купичка кисело мляко с шепа ягоди. Като допълнение към това може да си направите и фреш от грейпфрут. Тази хранителна комбинация определено ще направи чудеса с вас при продължително прилагане, защото вероятно се досещате че овесените ядки са една от основните храни влияещи добре върху сърцето. Така имате възможност да намалите холестерола, а с приемането на грейпфрут или ягоди давате възможност на своите кръвоносни съдове да почиват и кръвното ви налягане да е в норма.

За обяд можете да си направите 2 купички салата, 1 накълцан домат и половин купичка маринован артишок, като подправите с балсамов оцет и зехтин. Може да приготвите вашето любимо говеждо месо, като го сварите заедно с ечемик. Това би оказало огромна роля, защото така вие запазвате своите емоции и така вие ще почувствате максималното удоволствие в леглото.

Вечерта можете да покачите своя тестостерон, като си хапнете свински пържоли филе на грил, четвърт чаша натрошено кашу и гарнирате с порция задушени броколи в зехтин. По този начин вие давата свобода на хормоните във вашето тяло.

Защо това е така?
Кашуто и свинското месо са храни богати на цинк и имат съществено значение за продукцията на тестостерона. Високото ниво на проетеин в месото може да ви накара да оставите своите задръжки настрана и да се откажите да стоите само на дивана. И в заключение на всичко това, кашуто и зехтинът доставят на тялото ви нужните мазнини в нормални количества, влияейки положително на вашият тестостерон.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ: ТАЙНАТА РЕЦЕПТА НА ЛИДИЯ КОВАЧЕВА - Отслабни с Лекота!


www.figurata.com


Няма коментари: