петък, 21 ноември 2008 г.

Заемете се със секс и изхвърлете крема против бръчки

Не е тайна, че полноценният и редовен секс е едно от най-добрите средства за укрепване на имунната система. Но влиянието на секса е мно­гостранно и след като учените го систематезирали, стигнали до най- полезните причини за заниманията със секс.

-Сексът помага да отслабнете, след като предизвиква към работа мускулите на тялото и така намалява килограмите. Близостта по­вишава увереността към себе си и дори дейст­ва като допинг на жените спортистки.

- Ласките в леглото са мощно средство сре­щу бръчките. Благодарение на естрогена и дру­ги хормони кожата придобива еластичност.

- Сексът укрепва имунитета, който се явя­ва преграда пред много болести. Според американския експерт Джули Кроул сексът намалява развитието на раковите заболявания.

- Заниманията в леглото са добро средство срещу стреса, благодарение на повишаване на равнището на хормона окситоцин, който пре­дизвиква спокойствие и отпускане. Сексът е естествен антидепресант, който отхвърля от вас проблемите и тревогите.

- Сексът също е доста добро обезболяващо средство. Ендорфинът, който се изработва по време на любовните занимания, облекчава бол­ката.

- В САЩ са публикувани данните от изслед­ване, в което се казва, че сексуално активните мъже два пъти по-малко страдат от импотен­тност.

- Сексът продължава живота. Сексуално ак­тивните хора страдат много по-малко от сър­дечни заболявания.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ: ТАЙНАТА РЕЦЕПТА НА ЛИДИЯ КОВАЧЕВА - Отслабни с Лекота!

figurata.com

Няма коментари: