четвъртък, 11 юни 2009 г.

Родната пластична хирургия не отстъпва пред световната

Пластичният хирург д-р Ангел Енчев наскоро се върна от конгрес по пластична хирургия и дерматология в Монако. Престижният форум бе под патронажа на принц Алберт II. На него присъстваха над 4 хиляди специалисти от 95 държави, за да обсъдят новостите в борбата за запазването на красотата и младостта.
Д-р Ангел Енчев и неговият екип представиха два доклада - за поставяне на гастрален пръстен при наднормено тегло, комбиниран с коремна пластика, и за нов метод при повдигане на бюст. Вторият бе публикуван и в най-авторитетното американско списание по пластична хирургия.
В областта на дерматологията пък бе представен нов революционен поливалентен филтър хиалуронова киселина. Той е с оптимална структура, по-голяма дълготрайност, а освен това може да се прилага във всички области на лицето. "В Монако се убедих, че нивото на пластичната хирургия и дерматологията и използваните методики, технологии и материали у нас по никакъв начин не отстъпват на световните", категоричен бе при завръщането си известният пластичен хирург.

Няма коментари: