петък, 2 юли 2010 г.

Йозге Йозберек отложила майчинството си

Звездата на „Пламъкът на сърцето" се снима В киното още от 13-годишна

Звездата на излъчвания по Нова тв сериал "Пламъкът на сърцето", популярната турска актриса Йозге Йозберк, отложила майчинството си. От 2007 г. тя е омъжена за бизнесмена Хаим Садъоглу и намеренията им са били още на следващата година да се сдобият и с рожба.

Йозге обаче променила плановете си, изкушена от предложението на режисьора и сценарист на филма Чаган Ърмак. 34-годишната Йозберк е започнала да се снима едва на 13-годишна възраст и вече е много популярна в Турция. "Пламъкът на сърцето" е малко комедия, малко драма", казва Йозге, която не може да се нахвали от екипа, с който е работила по време на снимките в средиземноморското градче Ай-валък. Там Йозге снимала по-рано сериала "Прекършени криле" и си казала, че никога повече няма да се върне на същото място. След "Пламъкът на сърцето" обаче градът станал "специален" за нея заради невероятния екип, с който е работила. Резултатите също са добри - седмици наред сапунката е заемала първо място в рейтинга на телевизиите, изпреварвайки дори футболните мачове.

Мечтата на Йозге Йозберк да стане майка се осъществи едва миналата година, след като снимките на сериала приключиха. През март 2010 г. тя роди сина си Лео. "Решихме да го кръстим така, защото и двамата с Хаим сме зодия Лъв". Актрисата обожава съпруга си и казва, че е готова да гледа с него дори най-дългия и отегчителен филм.

"Смятам, че съм голяма късметлийка. Намерих точния човек. Запознахме се и веднага щом го видях, си казах: "Това е мъжът, за когото ще се омъжа". След като заживяхме заедно, се влюбих силно в него", разкрива тайната на щастието си Йозге.

Няма коментари: