петък, 3 април 2009 г.

Сешоарът може и да не вреди

Нови стилизиращи продукти запазват прическата красива и в същото време се грижат за косата. Системата Vitamin Fix, разработена в лабораториите на Nivea, осигурява дълготрайна фиксация и едновременно с това предпазва косата от изсушаване, не я утежнява и не я прави лепкава. Резултатът е блясък, мекота и нежност. Новото поколение стилизираща пяна съдържа иновативната Thermo Care формула с комбинация от подхранващи съставки, които се активират от топлината на сешоара.
"Тя помага за абсорбирането на провитамин В5 и витамин ВЗ в ствола на косъма и така го подхранва много по-ефективно отвътре - обяснява Сепиде Ябери, мениджър на отдел Разработване на нови продукти в серията Nivea Styling- Витамин ВЗ подобрява здравината на косата и на кожата на главата, а провитамин В5 осигурява необходимата влага, като прави косата по-мека и блестяща."
Пяната се предлага в четири разновидности - за боядисана, къдрава и руса коса, както и пяна с диамантен ефект.
От централата Байерсдорф дойде още една новина - марката е номер едно на българския козметичен пазар. Специалистите са установили,че продажбите се увеличават с над 20 %, което представлява най-висок ръст, постигнат в някои от страните.

Няма коментари: