събота, 11 септември 2010 г.

Как Камелия отслабва здравословно?


Звездите като Камелия се грижат изключително много за фигурата си, тъй като до голяма степен от нея зависи и реализацията й в бранша.

Освен това тя е нужна не само от професионално естество, но и от здравословно, ето и защо изпълнителката се е погрижила за нея.

Ще попитате как?

Тя сама си призна, че в момента е в компанията на нов инструктор, който е заменил стария й, защото той не се справял добре с длъжността си. Новият бил направо огън, стопил й излишните килограми моментално, като Камито не скрива, че затова наистина я юркал във фитнеса, а мнозина заподозряха, че не само там.

Но не всички като нея могат да си позволят личен инструктор, който да се занимава с тях, затова прибягват и към други начини за отслабване.

В тези занимания е важно най-вече стремежа на човек да се погрижи за себе си. Здравето е важно преди всичко, защото единствено здравият има хиляди желания, а болният само едно – да оздравее.

Така че и вие се замислете върху последното, тъй като в България в последните десетина години затлъстяването се превърна в основен проблем на нацията!

Все повече деца са прекалено над нормите, за което може да виним не само липсата на движение, но и нездравословната храна, с която се хранят.


бутон за споделяне

Няма коментари: