понеделник, 13 септември 2010 г.

Хороскоп за 2011 година - какво ще е нашето бъдеще през годината?

Хороскопът за 2011 - звездните прогнози за вас!

Овен

При хората от първата зодия на хороскопа, 2011 година ще бъда една от най-успешните досега в живота им.Очакват ви много професионални успехи, свързани с издигане в кариерата. В личен план ще подобрите отношенията с близките си.

Телец

Телецът ще бъде въвлечен в доста проблеми през годината. Ще се наложи да се справите с трудности от финансов характер. Годината не е подходяща за инвестиции. Избягвайте конфликтите на работното място.

Близнаци

Представителите на тази зодия трябва много да внимават с кого завързват приятелства и контакти. Пазете се да не попаднете в плен на своите недоброжелатели. В края на годината ще направите голяма сделка, която изцяло ще преобърне кариерата ви.

Рак

Раците ще имат проблеми в любовта, породени от липсата на доверие между партньорите. Бъдете по-отстъпчиви и изслушвайте внимателно половинката си, за да запазите връзката си. Към края на есента ще заминете заедно на почивка до далечна държава.

Лъв

Според хороскопът на лъвовете, 2011 година се очертава като време на личностно развитие. Моментът е подходящ да започнете изучаване на чужд език или на непознат досега спорт. Ще постигнете успехи, ако се занимавате активно с организира и вземане на участие в културни мероприятия.

Дева

За девите първите месеци от година ще бъдат съдбоносни за кариерата. Очаквайте финализиране на голяма сделка, от която можете да извлечете много дивиденти. Сега е времето да стартирате свой собствен бизнес.

Везни

Хороскопът за 2011 за везните предвижда много успехи в личен план. Младите дами от тази зодия ще открият любовта на живота си. Ако сте вече в сериозна връзка, може и да се стигне до годеж.

Скорпион

Скорпионите трябва много да се пазят от болести през 2011 година, защото ще бъдат податливи на всякакви вируси. При възникване на каквито и да е симптоми не чакайте болките да отминат, а се консултирайте със специалист. Желателно е да започнете да спортувате по-активно.

Стрелец

Стрелците ще получат неприятни новини за техен далечен роднина, който ще се окаже, че им е оставил голямо наследство.Предстоят ви много пътувания по работа в чужбина.

Козирог

При козирозите годината е подходяща да се занимават сериозно с финанси. Според вашия хороскоп за 2011 година, инвестициите ще донесат големи печалби. В средата на годината, ще ви се отдаде шанс да участвате в мащабен проект - не го пропилявайте!

Водолей

Вашата година ще бъде изпълнена с много премеждия и изненади. Всичко ще върви по мед и масло. Очаква ви голяма награда от лотария.

Риби

Хороскопът предвижда тежка 2011 година, изпълнена с много трудности. Още в ранните месеци от годината е възможно да загубите работата си. Важното е да не се отчайвате. През есента, ще получите добро предложение от голяма фирма. Не изпускайте шансовете си за кариерно развитие на новото си работно място.

Няма коментари: